Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Ülkemizde tatil yapılabilecek en güzel cennetler

Türkiye ister doğal güzellikleri olsun ister kültürel, her anlamda tatil yapmak için bir cennet. 4 iklimin yaşanabildiği ülkemizde, ister kültür turizmi yapabilir tarihsel yolculuğa çıkabilir, isterseniz muhteşem bir doğa ve deniz manzarası eşliğinde güneşin keyfini çıkararak tatil yapabilirsiniz. Siz yeter ki nasıl bir tatil yapmak istediğinize karar verin, ülkede tercihlerinize cevap verecek cennet köşelerle dolu.

Eğer deniz turizmini tercih ediyor, bol bol yüzmek ve güneşlenmek ise tercihiniz Akdeniz ve Ege bölgesi tam ihtiyacınız olan destinasyonlarla dolu. Antalya, Muğla, İzmir başta olmak üzere yaz turizmini fazlasıyla yaşayabileceğiniz belli başlı yerlerden. Kaş, Kalkan, Bodrum, Olimpos, Çeşme, Marmaris… Listeyi daha da çoğaltabiliriz. Hepsi ayrı bir güzellik hepsi ayrı bir deneyim sunuyor siz tatilcilere. Tekne turu yapabilir gizli kalmış koyları heyecanlı bir keşfe çıkabilir, bembeyaz kumlarda güneşin tadına varabilir, serin sularda serinleyebilirsiniz. Sayılan illerin her birinde kendi içinde ayrı güzellikleri mevcut elbette. Her anlamda sizi tatilinizden memnun gönderecek baş döndüren güzellikler hem de.

Kültür turizmi yapmak istiyorsanız ülkemiz yine bu anlamda da biçilmiş kaftan. Doğu bölgesi özellikle, tarihsel miras anlamında siz kültür turizmi aşıklarını memnun edecek türden. Sadece Türkiye için dünyanın en güzel kültürel güzelliklerine ev sahipliği yapıyor ülkemiz. Aslında sadece Doğu diye ayırmak doğru olmaz. Doğudan batıya Türkiye tam bir kültür beşiği. Jeopolitik öneminden dolayı bir çok kavmin geçtiği ve yerleştiği bir bölge konumunda. Hal böyle olunca geçmişten günümüze kah zarar görerek kah restorasyonlarla canlı tutularak gelmiş bir çok tarihsel güzellik mevcut ülkemizde. Hem yaz hem de kültür turizmini bünyesinde barındıran nadide köşeler de mevcut Türkiye’de. Örneğin Dalyan, Didim, Bodrum, Kaş, Kalkan ve daha bir çok destinasyon bu anlamda sizi büyüleyecek. Yazmaya kalktığımızda sayfalarca liste oluşturulabilecek tatil cennetlerini bu yaz keşfe çıkmaya ne dersiniz? İsterseniz hem denizin tadını çıkarabilir hem de kültürel zenginliklerimizle büyülenebilirsiniz. Yapacağınız küçük bir araştırma ile tatil planınızı çoktan yapmış olacaksınız. Gezmek yeterli olmaz elbette, gezerken tanımak ve tarihsel dokuyu yaşamak gerek.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!