Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villa Kiralama Fırsatı

Farklı yapı özelliklerine sahip olan kiralık villa seçenekleri, masraftan kaçınmayanlar için lüks bir tatilin kapısını aralıyor. Müstakil, dubleks ve tripleks villalar arasından içinize sinen büyük veya şirin bir ev tercih edebilirsiniz. Beş yıldızlı oteller her ne kadar hizmet kalitesinden ödün vermese de çoğu zaman huzur ve rahatlığı garanti edemiyor. Ortak havuz, sınırlı yemek saatleri veya yan odadan gelen gürültüler gününüzü mahvedebiliyor. Fakat geniş bir alanda sadece belirli bir aileye ve gruba tahsis edilen villalar sayesinde kurallara bağlı olmadan tatil yapmanın tadını alabilirsiniz.

Sadece işlevsel olması değil estetik zevklere de saygı duyuyor. Özellikle taş ve ahşaptan yapılan villalar, doğayla bütünleşmenize yardımcı oluyor. Deniz manzaralı, denize sıfır, ormanın içinde veya dağın tepesinde bir evde dünyayı ayaklarınızın altına serebilirsiniz. Gündoğumuyla uykunuzu almış bir şekilde uyanabilir veya günbatımıyla yıldızları seyrederek uykuya dalabilirsiniz. Bu doğa harikası yerlerde uyumak ve uyanmanın verdiği haz bile tüm parasını hak edebiliyor.

Kiralık Villaların Özellikleri Nelerdir?

 Muhafazakar villalar, devamlı olarak kiralamaya sunuldukları için bir ay içinde 3 farklı kişiye bile verilebilir. Bu nedenle sürekli olarak iç ve dış olarak temizlikleri yapılıyor. Eğer özel havuzlu ve bahçeli bir villa tercih ettiyseniz bunların temizliği de düzenli yapılmaktadır. Böylelikle berrak havuzunuzda yüzerek, şezlongunuzda güneşlenebilirsiniz. Kalabalık bir aile olarak kiralama yaptıysanız, bahçenize mangal keyfini sürebilirsiniz. Bazı villalar ise evcil hayvanı ve çocuklara sahip ebeveynler için ek özellikler de sunmaktadır. Teknolojik araç gereçlerden, beyaz eşyalara kadar eşyaya sahip olarak ziyaretçilerine zahmetsiz bir tatil sunuyor.

Ayrıca iki katlı villalarda iki aile ve arkadaş gruplarıyla birleşerek konaklanabiliyor. Bu sayede genel fiyat bölünerek, ucuz tatil fırsatı sağlıyor. Sosyal tesislerin yakınında bulunan evler ise gece hayatından ve eğlenceden mahrum kalmak istemeyenlerin yardımına koşuyor. Otellere nazaran daha uygun fiyatlarla hizmete açılan balayı villası, evli çiftlerin de yüzünü güldürüyor. Romantik balayının adresi olan villalarda kalacağınız günü siz seçerek, unutulmaz anılar yaşayabilirsiniz. Yeni nesil tatil anlayışı olarak ülkemizde giderek yaygınlaşan villaların en güzelini tercih etmek için hemen erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.  Kapalı havuz ve bahçe sistemine sahip olan diğer villalar ise balayı çiftleri ve muhafazakar aileler için en iyi alternatiflerdendir.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!