Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villa Kiralama Sırasında Nelere Dikkat Edilmeli?

Özellikle yaz aylarının yaklaşması ile birlikte tatil villalarına olan talep artmaktadır. Bu villalar, bütçesi yazlık almak için yeterli olmayan ya da her yaz farklı bir merkezde tatil yapmak isteyenler için en ideal alternatiftir. Yine yazlık tatil villaları, tatilciler için pek çok seçenek sunmaktadır. Bu doğrultuda ekonomik villa seçeneklerinden lüks kiralık yazlıklara kadar farklı seçenekler arasından tercihte bulunulabilir. Ancak villa kiralarken bazı noktalara dikkat etmek gerekmektedir. Böylece sürprizler ile karşılaşmaz, aileniz ya da arkadaşlarınız ile keyifli bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Villa Kiralama Sırasında Bunlara Dikkat Edin!

Günümüzün en konforlu ve karlı konaklama yöntemlerinden birisi olan villa kiralama sayesinde kişilerde istedikleri tatil merkezine giderek konforlu bir tatil geçirme imkânı bulmaktadır. Özellikle muhafazakâr villa olarak adlandırılan tatil villaları, kişilere özgür bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Eğer tatilde konaklama için kiralık yazlık tercih edecekseniz kiralama sırasında bazı püf noktalarına dikkat etmelisiniz. İşte o püf noktaları…

Villanın Konumu Nerede?

Villa kiralama sırasında göz önünde bulundurmanız gereken en önemli husus kiralık villanın konumudur. Özellikle gece hayatını seviyor ve yeni yerler keşfetmek istiyorsanız yazlığın şehir merkezine, plajlara ve tarihi mekânlara yakın olmasını tercih etmelisiniz. Bunun için en ideal seçeneklerden birisi ise Kalkan kiralık villa seçenekleridir. Yemyeşil doğası ve masmavi denizi ile kendisine hayran bırakmayı başaran Kalkan’da; deniz manzaralı, doğa ile iç içe ve merkeze yakın pek çok tatil villası bulmanız mümkündür.

Havuzu Mevcut mu?

Tatiliniz ya da balayınız için villa kiralamak istiyorsanız villanın havuzunun bulunmasına özen göstermelisiniz. Çünkü plaja yakın villanızdan çıkarak sahile gitmek her ne kadar keyifli olsa da, her zaman denize girmek istemeyebilirsiniz. Bu doğrultuda özellikle balayınız için korunaklı balayı villası seçeneklerini değerlendirebilir, dilediğiniz zaman gözlerden uzak havuz keyfi yapabilirsiniz.

Oda Sayısı Sizin İçin Yeterli mi?

Villa kiralama sırasında mutlaka kaç kişi konaklayacağınızı göz önünde bulundurmalı, sizin için yeterli sayıda yatak odası, tuvalet ve banyoya sahip yazlıklar arasından seçim yapmalısınız. Özellikle kalabalık bir aileyseniz 6 ve daha fazla kişiye konaklama imkânı sunan lüks kiralık yazlıklar arasından tercihte bulunabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra villanın güvenli olmasına dikkat etmeli, bu konuda emin olmadığınız villaları kiralamaktan kaçınmalısınız. Eğer siz de tatiliniz sırasında konaklayabileceğiniz ve beklentilerinizi karşılayacak bir villa kiralamak istiyorsanız, Antalya’nın birbirinden güzel tatil merkezlerinde konumlanan kiralık villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!