Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villa Konseptli Bir Tatil Yapmanın 4 Nedeni

Son dönemin en çok tercih edilen tatil konseptlerinden biri haline dönüşen villada tatilin neden seçkin bir tatil planının vazgeçilmenize dönüştüğüne dair detaylı bir yazı kaleme alınabilir. Ancak çok fazla detaya inmeden lüks otel konforunu aratmayacak imkanları ile yükselme trendini korumaya devam eden villa konseptli tatilin 4 tercih edilme sebebini derledik…

  1. Yaşam tarzına uygun villa profilleri.

Villa konseptli tatilin en çok tercih edilme nedenlerinden biri, herkesin yaşam tarzına ve stiline göre villa tasarımlarına yer verilmesi. Özellikle muhafazakar bir yaşama sahip ailelerin kamuya açık plaj veya tatil köyü gibi yerleri tercih etmemeleri, muhafazakar aileleri villa tatiline yönlendiriyor. Ayrıca, balayı yapacak çiftlere özel villa tasarımları ve her kesimden kişiye göre dizayn edilen villa tarzları ile geniş bir tatilci kesimin ilgisini çekiyor.

  1. Doğa ile iç içe sakin bir tatil süreci.

Özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde yaşayan kişiler tarafından tatilde aranan en önemli özelliklerden biri, sakinlik ve huzurdur. Tatil köyleri gibi yerlerdeki kalabalık, gerçekten dinlenmeyi tercih edenler için tercih edilebilir olmaktan çıktı. Ancak villa konseptli tatil imkanları ile doğa ile baş başa kalmak ve arzu edildiğinde en yakın plaja veya şehir merkezindeki eğlence yerlerine ulaşabilmek daha çok tercih ediliyor.

  1. Ailecek tatilin en pratik ve eğlenceli yöntemi.

Ailecek villa tatili yapmak isteyenlerin en çok dikkat ettiği konulardan biri konaklama imkanları. Otel gibi yerlerdeki konaklama ailecek tatil yapacakları tatmin edici kadar rahat ve işlevsel değildir. Ancak villalardaki birden fazla odanın bir kısmı genç odaları olarak tasarlanırken, bir kısmı da çiftlerin rahatı düşünülerek dekore edilir. Böylece, tatil boyunca her iki tarafın da çok rahat bir uyku çekeceği odalar sağlanmış olur.

  1. Arzuladığınız gibi hareket özgürlüğü.

Villa konseptli tatil süreci içerisinde kendi tatilinizi kendiniz yönetir ve daha özgür bir alana sahip olursunuz. İster villa bahçesinde barbekü partisi yapabilir, isterseniz bulunduğunuz bölgenin yöresel lezzetlerini keşfetmeye çıkabilirsiniz. Size özel havuzda yüzebilir, ya da en yakın plaja giderek güne denizle başlayabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!