Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villa Tatili için Bir Rota: Kalkan

Türkiye’nin turizm başkenti olarak bilinen Antalya’nın Kaş ilçesinde yer alan Kalkan, plajları ve meşhur koyları ile yerli ve yabancı tatilcilerin en çok tercih ettiği rotalardan biridir. Kalkan’ı diğer tatil yörelerinden ayıran önemli özelliklerinden biri, mimari dokusunun bozulmaması ve doğal tabiat örtüsünü halen korumasıdır. Bu nedenle, yeşilin ve mavinin buluştuğu yer olarak da isimlendirilir ve büyüleyici manzaraları ile tatilcilere harika bir doğa şenliği yaşatır. Kalkan tatillik villa konseptinin popüler olduğu bölgelerden de birisidir. Doğa içerisindeki villalarda eşsiz ve unutulmaz bir tatilin kapısı aralanır.

Kalkan kiralık villa özellikleri

Kalkan plajlarına ve koylarına yakın yerlerde inşa edilen lüks villaların değişik özellikleri bulunur. Muhafazakar ailelerin tatil tercihleri arasında yer edinen villalar, değişik yaşam tarzlarının ihtiyacını karşılayan bir yapıdadır. Ailecek tatil yapmak isteyenlerin villalarındaki havuzlar, dışarıdan görülmez. Doğa ile iç içe yer alan bu tür villalarda ailecek güvenli ve arzu edilen şekilde bir tatil süreci yaşanabilir. Her villada, jakuzi yer alır. Deniz ve doğa manzarası bulunur. Bazı villalardaki jakuziler, teras bölümünde bulunur. Böylece, açık havada jakuzi keyfi yaşanabilir.

Balayı villaları

Kalkan, yeni evlenen çiftlerin balayını geçirmek için tercih ettikleri rotalardan birisidir. Buranın tercih edilmesinin nedeni, balayı villalarının oldukça makul ücretlerde olması ve yeni evli çiftlerin baş başa harika bir tatil geçirme imkanı tanımasıdır. Balayı otellerinden çok daha lüks ve ayrıcalıklı imkanları bulunan balayı villasındaki özel havuzda yüzebilir, terasta güneşlenilebilir, sineme ve etkinlik alanlarında ise, harika vakit geçirilebilir.

Lüks ve konfor açısından bir otel odasından çok daha fazlasını sunan modern villalar, farklı kapasiteleri ile kullanım ve işlevsellik açısından da farklılık arz eder. Geniş aileler için 8 kişilik kapasiteyi karşılayabilecek kadar genişliğe sahip villa yapıları bulunur. Aynı şekilde, balayı villaları iki kişiliktir; ancak bir villada beklenilen genişlik, ferahlık ve diğer tüm imkanlar vardır. Ayrıca, Kalkan kiralık villalar konum itibari ile merkeze, ulaşım yollarına, Kalkan plajlarına ve gezilecek rotalara da yakındır.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!