Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villa tatili yapmanın avantajları nelerdir ?

Tatil hepimizin sevdiği, tüm kış çalışıp yazı sabırsızlıkla beklememize neden olan en güzel aktivite. Tüm yılın yorgunluğunu attığımız, yeni yerler keşfettiğimiz, gönlümüzce gezip dolaşıp stres attığımız en güzel aktivite hatta. Tatillerde her ne kadar gezip stres atıyorsak bir o kadar da yoruluyoruz elbette. Günün yorgunluğunu tatilde de atıp ertesi güne dinlenmiş ve dinç bir şekilde uyanmak ve yeni yerler keşfetmeye kaldığımız yerden devam etmek isteriz. Bunun için de güzel bir uyku, konforlu bir gece geçirmek isteriz öyle değil mi? Bunların farkında olan bazı yatırımcılar ise, tatilcilerin ister aileleriyle isterlerse çift olarak çıkacakları tatilde günün yorgunluğunu kendi evlerinin konforlarında atabilsinler diye villa konseptiyle konaklama anlayışına yeni bir soluk getirdi.

Villa konaklamalı tatiller, son yılların en gözde ve tercih edilen konaklama şekli. Çünkü bu tatil anlayışında hem dilediğiniz kadar evinizde de vakit geçirebiliyor aynı zamanda gün içinde dışarıya çıkılmasa bile tatilciler evlerinde gönüllerince vakit geçirip eğlenebiliyorlar. Villa tatili yapmanın avantajları ihtiyaç karşılamasına göre değişiklik gösterir ancak en başlıca avantajı, özellikle ailecek çıkacağınız tatillerde hem daha rahat etmiş olacak aynı zamanda otelden daha uygun maliyette tatil yapmış olacaksınız. Yazlık villalarda, a’dan z’ye ihtiyaç duyacağınız her şey sizler için düşünülmüş bir halde size sunuluyor. Eksiksiz eşyalar, konforlu mobilyalar, mimar elinden çıkmış dekorasyon, size özel havuz ve güneşlenme alanları ve elbette daha fazlası ile. Günün yorgunluğunu gelip rahatça evinizde atabiliyor, evinizde diyoruz çünkü villa konseptli konaklamalı tatiller size kendi evinizi aratmayacak kadar kullanışlı ve huzurlu bir ortam sunuyor. Gün boyu plajda ya da gezerek yoruldunuz ve evinize gelip sauna ya da jakuzide gevşeyip manzaralı bahçenizde günün sonunda huzurla dinleniyorsunuz. Kim böyle bir tatile hayır diyebilir ki?

Villa tatillerinin en belirgin avan,tajları arasında ihtiyacınıza göre size hizmet veriyor olmaları. Balayına çıkmak istiyorsanız balayı villası, otel ya da kalabalık içinde değil de daha size özel bir alanda tatil yapıp dinlenmek istiyorsanız muhafazakar villalar, ya da aileniz genişse oda ve banyo sayısı fazla geniş aileler için villalar sizlere hizmet veriyor olacak. Siz de tatilinizde hem tatil yapıp hem de kendi eviniz konforunda dinlenmek istiyorsanız villa konseptli tatilleri tercih edebilir, unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!