Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villada Doğa Tatili

Lüksten çıkıp tamamıyla ihtiyaç haline gelen tatiller, kusursuz ve huzur içinde dinlenebilmek için aylar öncesinde planlanır. Gidilecek lokasyon belirlenir, nasıl bir tatil istenildiği kararlaştırılır, konaklama alternatifleri değerlendirilir ve en sonunda yola çıkılır. Bu kadar basit görülen bu süreç, aslında birçok karar alınıp vazgeçilerek en son şekline kavuşur. Tatil planlanırken dikkat edilmesi en önemli husus, tatilinizi nasıl geçirmek istediğinizdir. Aileniz mi, arkadaşlarınızla mı, eşiniz ya da sevgilinizle mi? Ve diğer bir husus da, deniz tatili, doğa tatili ya da kültür tatili mi geçirmek istiyorsunuz. En son aşamada da konaklama seçimi yapılmalıdır. Her şeyi kararlaştırıp tatil için araştırma yapmanız çok daha sağlıklı seçimler yapmanızı sağlayacaktır. Eğer tatil süresince gönlünüzce dinlenmek, gözlerden uzak keyif yaşamak istiyorsanız doğa içinde villa tatili sizler için uygun bir konaklama ve tatil seçimi olacaktır. Özellikle şehirde yaşıyor ve şehir stresini tatilde azamiye indirmek istiyor, bolca dinlenmek ve kuş sesleri eşliğinde yeşilin huzuruna bürünmek istiyorsanız, Kalkan’da doğa içinde şahane bir tatil geçirmeniz mümkün. Doğanın eşsiz temiz havasını bolca soluyup, ihtiyaç duyduğunuzda denizin tadına da bakmak için Kalkan bu anlamda uygun bir lokasyon olacaktır. Son yıllarda otel, pansiyon, apart gibi konaklama alternatiflerine ek olarak kendini gösteren villa konaklaması, tatilciler tarafından sıkça tercih edilmesiyle dikkat çekiyor. Villaların diğer konaklama seçeneklerinden ayrılan birçok özelliği mevcut. Bunların başında en dikkat çekeni kendi evinizdeki konforu ve rahatlığı tatil süresince yaşıyor olmanız. Mobilyalarından odalarına, havuzundan hamamına dilediğiniz seçenek ve özellikle villa kiralamanız mümkün. Kiralık villalar, tamamen tatil ihtiyaçları göz önünde bulundurularak oluşturulmuş tatil seçeneği. Doğa içinde, sadece bolca yeşil ve kuşların sizlere eşlik edeceği villa tatilini unutamayacak bir dahaki tatillerinizde öncelik olarak düşüneceğiniz bir seçenek olacaktır. Belirli bir saatte uyanmak, yemek yemek ya da bazı uyulması gereken zorunluluklar olmadan, adeta kendi evinizde nasıl yaşıyorsanız tatilinizi de aynı keyifle geçirin diye, kiralık villa tatilleri farklı bir alternatif olarak aklınızda yer edecektir. Büyüklük küçüklük, lokasyon, manzara gibi özelliklerine göre kiralık villaların tercihini yapabilir, tatilinizi doğanın kucağında huzur içinde geçirmeniz mümkün.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!