Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villada Tatil Fırsatları

Artan popülasyon ile birlikte günümüzde bir takım anlayışlarda da değişim yaşanmıştır. Bu değişim süreci ile birlikte insanların tatillerde daha sessiz ve sakin bir konum aramaları da başı çekmektedir. Otellerin tıklım tıklım kalabalık olması ve insanlar ile kimi zaman sıkıntılar yaşanması nedeniyle popüler tatil anlayışı günümüzde villalara doğru kaymıştır. Bizim villamız yok diyerek dert etmeyin, bu tatili düşünen çoğu kişinin villası bulunmamaktadır. O nedenle kiralık villaanlayışı ile yeni bir turizm hareketliliği başlamıştır.

Villa seçenekleri günümüzde pek çok farklı açıdan avantajlıdır. Tatillerinde huzuru ve sessizliği ön planda hissetmek isteyen kişilere göre hem avantajlı hemde ekonomik fiyatlar eşliğinde tatil geçirmek bir başka güzel olacaktır. Bayram tatili dâhil sadece sizin olacağınız bir villada tatil yapmak gerçekten çok şahane değil mi? O nedenle kısa süreli de olsa konaklamalarınızda kullanmanız için hatta muhafazakâr villa seçenekleri dahi bulunan ve tamamen gözlerden uzak kaldığınız bir tatil için sizlerde villaları tercih etmelisiniz. Villa sizlere pek çok konuda hizmet sunar. Bunlar;

·        Kaliteyi ve konforu ön plana çıkartan bir anlayışa sahiptir.

·        Temizlik ve hijyen konusunda son derece titiz çalışılmıştır.

·        Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi bir evde olması gereken ne varsa bulunmaktadır.

·        Kendinize özel havuzu ile birlikte yaz aylarından daha fazla keyif almanız hedeflenmiştir.

·        Dilerseniz sahibinden kiralık gibi seçenekler ile oldukça ekonomik fiyatlara tatil yapabilirsiniz.

·        Villalara göre değişen deniz manzaralı, denize yakın, ısıtmalı havuzlu, jakuzili, saunalı ve daha pek çok alternatifi bulunan seçenekler bulunmaktadır.

·        Düğününü yeni yapmış ve balayında birbirlerini tanımak için fırsat bekleyen çiftlere özel olarak balayı villası seçenekleri de bulunmaktadır.

Yukarıda saydığımız avantajlardan ve daha fazlasından sizde yararlanabilirsiniz. Daha önce denemediyseniz günümüzün en popüler tatil araçlarını deneyebilirsiniz. Sizleri memnun etmek için tüm gücümüzle çalıştığımızı ve gereken her türlü ince detayları sizin adınıza düşündüğümüzü hatırlatırız. Tatil anlayışında yeni bir kapı açmak ve sakince dinlenmek istiyorsanız eğer villa kiralama işini size tavsiye ederiz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!