Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villada Tatil Keyfi

Kiralık villa, farklı konsept, farklı mimari ve estetik yapısı ile tüm insanların kısa sürede ilgisini toplamayı başarmıştır. Özellikle ülkemizde güney ve batı sahillerinde görülen bu yöntem ile birlikte tatilcilere yeni bir kapıda açılmış bulunuyor. Özellikle otellerin kalabalık olmasından sıkılan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bu konsept ile birlikte aradığınız tatile kısa sürede kavuşa bileceksiniz.

Villalarda sadece yazları tatil yapmazsınız. Aynı zamanda kış aylarında da bünyesinde barındırdığı tatil olanakları sizleri cezp edecektir. Okulların tatil olması ile birlikte ara tatil olanakları da bulunan villalar sizlere pek çok konuda avantaj sunuyor. Özellikle havuzu ısıtmalı villa tercihinde bulunarak kış aylarında dahi havanın dondurucu soğuğunda filmleri aratmayan bir sahne yaşamak istemez misiniz? O halde villada tatil keyfi bir başka diyerek sizleri unutulmaz bir tatil yapmaya davet ediyoruz.

Pek çok farklı seçenekleri ile birlikte oldukça güzel zamanlar geçirmenizi sağlayacak bir tatil olan villa, sizi ve sevdiklerinizi rahat ettirmek için her türlü olanağa sahiptir. Geniş ürün yelpazesi eşliğinde muhafazakâr tatil geçirmek isteyenlere dahi hizmet veren villalarımız da rahata ve huzura doyacaksınız.  Muhafazakâr villa seçenekleri ile birlikte aradığınız tatili kısa sürede bulmanın keyfine varacak, ailenizle veya arkadaşlarınız ile ekonomik bir tatil yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Her şeyin sizler tarafından belirlendiği ve otellerin bunaltıcı programlarından sıkılanlar için günümüzün en popüler tatil seçeneği olan villa işlerini sizlere sunuyoruz. Bir evde olması gereken ne varsa bulunan ve her şeyin sizin rahat etmeniz için düşünüldüğü bir ortamda tatil yapmak gerçekten çok eğlenceli olacaktır.

Yeni evlenen kişilerinde düşünüldüğü bu tatil ortamlarında balayı villası konsepti de bulunmaktadır. Düğünün yorgunluğunu atacağınız, sevdiğiniz kişi ile baş başa kalabileceğiniz zamanlara hayır demezsiniz değil mi? O nedenle ilk iş olarak villa seçenekleri ile birlikte hemen dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz. Firmamız aracılığı ile isterseniz erken rezervasyon fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. Sitemize girerek tek yapmanız gereken şey size uygun bir villa seçmek ve geriye kalan ıvır zıvır işlerle bizim ilgilenmemizi sağlamaktır.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!