Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villada tatilin bilmeniz gereken avantajları

Yoğun mesai ve çalışma sezonundan sonra stres atmak ve yeni çalışma dönemine çok daha enerjik girmek adına tatil kaçırılmaması gereken bir fırsat. Bir tatil köyü yerine daha özgür ve kendinize göre bir tatil imkanı yaşayabileceğiniz villalarda sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla beraber harika bir tatil süreci yaşayabilirsiniz. Türkiye’nin en iyi tatil beldelerinde yer alan villa seçenekleri, ekonomik fiyatları ve uygun ödeme koşulları ile lüks ve konfor dolu bir tatil imkanını herkesin yaşamasını sağlıyor. Üstelik, muhafazakar yaşayan aileler için de havuzu dışarıdan görülmeyen villalarda tatil yapma seçeneği sunuyor.

Villa tatilinin avantajları…

Aile ve kalabalık gruplar için ideal tatil imkanı.

Kalkan kiralık villa konsepti açısından en çok tercih edilen bölgelerden birisidir. Bunun nedeni, villaların deniz ve doğa manzaralı olmasıdır. Arkadaşlarınızla beraber planladığınız tatilin villada geçirilmesi halinde çok daha eğlenceli dakikalar yaşanır. Geniş odaları, her odaya ait banyo ve tuvalet imkanı, sinema salonu ve etkinlik alanları ile her saati dolu dolu geçirmeniz mümkün olur.

Doğa içerisinde dinlendirici bir tatil.

Hem denize bakan hem de doğanın içerisinde bulunan bir villada huzur verici bir tatil yaşanır. Şehrin gürültüsünden uzak bir rotada yer alınması, doğa ile komşu olunması ve arzu edilmesi halinde şehir merkezine, plajlara ve eğlence merkezlerine ulaşım sağlanabilmesi villa konseptli tatilinin öne çıkan avantajları arasına yer alır. ancak bir otel tatili sırasında arzu ettiğiniz zaman sakin ve ferah bir konaklama imkanı bulmanız zorlaşır.

Her sezon tatil yapma imkanı.

Her ne kadar tatil için yazın daha makul bir dönem olsa da, iş hayatından sıkılan kişiler tarafından farklı sezonlarda da villa konseptli bir tatil tercih edilebilir. Isıtmalı ve kapalı havuz sistemleri sayesinde sezonun her dönemi için villa tatili yapmak mümkün olur. Üstelik; dinlenmek ve kısa süreli de olsa kendinizi toparlamanız adına her sezon villa kiralayabilir, tatil yapabilirsiniz.

Ekonomik villa kiralama avantajları sayesinde grupça yapılacak tatiller çok daha makul ücretlerle gerçekleşir. Eğlenceli ve aynı zamanda da bütçenize uygun tatil imkanı için villanızı seçmeye başlayın.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!