Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Villaların Öne Çıkan Özellikleri

 Kiralık villa çeşitlerini mutlaka siz de duymuşsunuzdur. Otellerin yerini yavaş yavaş almaya başlayan villalar, sağladığı geniş alan ve huzur vaadiyle tatil severleri kendine çekiyor. Tabi ki villalarda tatil yapmak sıradan bir konaklamadan daha ötedir. Burada havuz ve bahçe tamamen size özeldir. Ayrıca dayalı döşeli olarak hizmete açılarak, ziyaretçilerine yük taşıma zahmeti sunmaz. Hiçbir ek masraf yaratmayarak, tertemiz bir konaklama imkanı sağlar. Düzenli olarak günlük havuz ve bahçe temizliği yapılarak sağlıklı bir ortam oluşturur.

Modern mobilyalardan teknolojik araç gereçlere kadar, bir evin ihtiyacından fazla imkanı size verir. Böylelikle villanızda sadece nasıl zaman geçireceğinizi düşünmeniz yeterlidir. Mükemmel manzarasının içinde yer alan villalar ile bambaşka ve huzurlu bir manzaranın içinde kendinizi bulabilirsiniz. İster ailenizle ister tek isterseniz de arkadaşlarınızla yapacağınız planlar için oldukça geniş yelpazede villa bulunmaktadır. Kalacağınız kişi sayısı, gün sayısı, oda sayısı ve merkeze olan uzaklığı inceleyerek, bütçenizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Eğer erken rezervasyon yaptırabilirseniz, mevcut fiyatlardan daha indirimli yararlanabilirsiniz.

Villaların Yakınların Neler Var?

Resmi tatil ve bayram tatili süresince vaktinizi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz muhafazakar villalar, Türkiye’nin cennet köşelerinde yerini alıyor. Her ne kadar havuz ve bahçesinin çevresi kapalı olarak inşa edilse de eğlenceden sizi alıkoymaz. Branda, çit, duvar veya doğal ağaçlarla çevresi kapatılan villalar, manzaranın çekiciliğini daima yaşatmaya devam eder. Ayrıca çevrenin imkanlarından da yararlanmaya devam edebilirsiniz. Web sitemizin filtreleme seçeneklerini kullanarak sosyal imkanlara yakın olan yerleri tercih edebilirsiniz.

 Örneğin denize yakın villalarda akşam saatlerinde sahile inerek kısa yürüyüşler yaparak, denizin kokusunu içinize çekebilirsiniz. Ya da mini marketten mutfağınız için ihtiyacınız olan malzemeleri alabilirsiniz. Ulaşmanız gereken yerler bulunuyorsa otobüs duraklarına yakın yerler seçebilirsiniz. Gidiş ve geliş için zahmetsiz ulaşım istiyorsanız havaalanlarına yakın villalar iyi olacaktır. Yinede uzakta bir mekan beğendiyseniz, firmamızın araç hizmetini kullanabilirsiniz. Kendinizi güvence altına almak ve sağlık sorunlarında hastaneye hemen ulaşabilmek için yakın alanları seçmelisiniz. Ayrıca ek aktivitelere katılmak için tekne turu, yamaç paraşütü, sörf ve kanyon gezilerine imkan veren balayı villası, hem size hem de eşinize çok iyi gelecektir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için hemen bize ulaşın!

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!