Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Birçok yer için cennetten bir köşe deyimi kullanılır ki gerçekten de ülkenin çoğu yeri cennetin yeryüzündeki yansıması gibi. Ancak tasvir ve anlatılanlara baktığımızda cennet sanki Yakapark’ın tanımı gibi. İster Fethiye’de tatil yapıyor olun isterseniz Kaş ya da Kalkan’da, hepsine o kadar yakın ortak bir lokasyondakiYakapark, ziyaret etmeden tatilinizi sonlandırmak istemeyecek, görmediyseniz de hayıflanarak tekrar tatil planı yapmaya başlayacaksınız. Yeşilin tüm renklerini içinde barındıran bir doğa düşünün tam ortasında serin ve sakinleştiren sesiyle şelale aksın gölleştirdiği sularıyla. Kulağa çok güzel geldiğinin farkındayız, bu tecrübeye dahil olmak istemez misiniz?

Doğayı seviyorsunuz Yakapark’tan ayrılmak çok zor gelecek sizlere. Farklı türdeki kuş cıvıltılarının şenlendirdiği bu bölge, ruhun dinlenip arındığı saklı kalmış cennetlerden biri. Devasa ağaçların gölgesinde biraz mola verip dinlenebilir, molanıza eşlik eden huzur ile de tüm yorgunluğunuzu unutacaksınız. Küçük bir mola diye uğrayacağınız Yakapark, sizi ağırlamak için çok bir çaba sarf etmeyecek. Daha ilk dakikalardan itibaren sizi kuşatmaya başlayan oksijenin oluşturacağı etkiye kendinizi teslim etmeye hazır olun. Usul usul ancak davetkar hamaklar, manzaranın tadını iyice çıkarasınız diye taraça şeklindeki seyir basamakları, yoğunluğuyla çağlayan su kanalları ve havuza bürünmüş gölleriyle gözünüzü kapatın sesi ve huzurun dinleyin. Tatiliniz anlam kazanmaya başladı bile.

Ege kıyılarının en güzel özelliklerinden biri o sıcakkanlı kadınlarının hazırlamış olduğu birbirinden nefis saçta pişen gözlemelerin her durakta rastlıyor olmak. Yakapark’ta, birbirinden renkle sedirlerin oluşturmuş olduğu salaş ve doğal mekanlarda oturup bir şeyler atıştırıp dinlenmeniz de mümkün. Ancak buraya gelmişken gözlemelerin tadına bakmadan ayrılmayın. Ege ve gözlemeleri, tatil anılarınıza bir madde daha eklemenize neden olacak. Çoğu yol üstünde karşılaşacağınız gözlemeler için oluşturulmuş gözleme mekanları da mevcut. Bölgede Alabalık da revaçta. Kanal sularında yaşayan ve doğal yöntemlerle beslenen Alabalıkların da tadı doğal olarak damağınızdan kolay silinmeyecek bir lezzet. Göl ve kanalda yüzen balıkları izlerken, balık atıştırmak isteyebilirsiniz. Yakapark başlı başına bir destinasyon ancak buraya gelmişken yakınlarındaki diğer gezilecek yerleri de ziyaret etmeniz mümkün. Bunların başında, Kaunos, Pınara, Letoon, Xantos, Patara plajı ve antik kentler, kaya mezarları, Fethiye tiyatrosu ve müzesi, Kayaköy, Ölüdeniz Milli Parkı, Katrancı Koyu, Kızlar Koyu, Göcek ve Kaş’ı sayabiliriz.

Gündüz uzayıp giden bembeyaz kumlarla örtülü plajlarda denizin ve güneşin tadını çıkarırken, akşamında doğal güzellikler sunan tabiatın eşsiz manzarası eşliğinde dinlenebilirsiniz. Tatilinizde her türlü aktivitelerin olması hem tatilinizi daha canlı kılacak hem de birçok alternatifle tatilinizi değerlendirmiş olacaksınız. Zaten Kaş, Kalkan ya da Fethiye’de tatildeyseniz Yakapark’a uğramadan dönmeyeceksiniz. Yakapark’ın girişinde rastlayacağınız renkli ve küçük eğlenceli yön tabelaları daha ilk dakikadan ne kadar güzel bir yere geldiğinizi kanıtlar gibi.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!