Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Yazlık Kiralık Apart

Farklı tatil alternatiflerine uygun farklı konaklama seçenekleri gün be gün artmaya, ihtiyaçlara göre hizmet vermeye devam ediyor. Ülkenin turizm bakımından oldukça zengin olması beraberinde tatilde konaklama alternatiflerinin de çeşitlilik göstermesini getirdi. Hal böyle olunca, işletmeciler de tatilcilere farklı konaklama alternatifleri sunabilmek için birbirleriyle yarış halinde. Kah bol yıldızlı oteller, kah salaş pansiyonlar. Bazen de evi aratmayacak apartlar ile, konaklama ihtiyaçlarına yepyeni çözümler sunuluyor.

Kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, kalabalıklık durumunuza göre oda ya da genişlik tercihinde bulunabileceğiniz, ev gibi rahat ve konforlu konaklama için kiralık apartlar imdada koşuyor. Sunmuş oldukları konfor ile özellikle tercih edilen kiralık apartlar, uygun tatil arayışında olanlar için de ideal bir konaklama seçeneği. Her bütçeye uygun seçenekleri bulunan kiralık apartlarda, ister tek başınıza isterseniz ailecek çıktığınız tatillerde rahatlıkla tatilinizi geçirip konaklayabilirsiniz. Kiralık apartta tatil yapmanın en cazip gelen taraflarından biri, kendinize ait geniş bir yaşam alanı sunması. İçinde kullanabilmeniz için eksiksiz eşyalarıyla birlikte mutfağıyla kiraladığınız apartınızda, kendi yemeklerinizi kendiniz yapabiliyorsunuz. Kendi evinizde nasıl hareket edip yaşamınızı sürdürüyorsanız, kiralık apartlar da tatilcilere bu tanıdık durumu sunuyor. Kendi yemeğinizi yapabildiğiniz gibi apartlarda kendi temizliğinizi de kendiniz yapıyorsunuz. Ucuz tatil yapmak için en ideal yaşam alanlarından olan kiralık apartları, tatil yapmak istediğiniz bölgelerde kolaylıkla bulabilirsiniz. Bulundukları konuma göre de fiyatları değişiklik gösterir apartların. Denize daha yakın ve geniş olanlarda biraz daha kesenin ağzını açmanız gerekebilir. Ancak genel olarak diğer konaklama alternatiflerine nazaran sunduğu ihtiyaç karşılama ve hizmetler doğrultusunda kiralık apartlar son zamanların en fazla tercih edilen uygun bütçeli konaklama seçeneklerinin başında geliyor.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!