Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Yazlık villa kiralamadan önce izlenmesi gereken adımlar

Yoğun iş temposuna ara verir vermez harika bir tatile start vermek için sabırsız olabilirsin. Ancak unutulmaz bir tatil yaşamak için acele etmeden karar vermek ve tatil için doğru konsepti belirlemek lazım. Son dönemlerin en çok tercih edilen villa tatili ile sevdiklerinle veya arkadaş gurubunla unutulmaz bir tatil süreci yaşayabilirsin. Kalabalık tatil köyleri yerine doğa ile iç içe bulunan, özel havuzu ve değişik etkinlikler için alanlara sahip villalar da eşsiz bir tatil dönemi geçirilebilir. 

İzlenmesi gereken adımlar…

1.Tatil tarihini belirle

Yazın en iyi dönemleri tatil yapmak için en uygun zamanladır. Ancak Haziran ve Temmuz, sezonun en yoğun olduğu dönem olduğundan dolayı haftalar öncesinde villanın kiralanması ve ön ödemenin yapılması lazımdır. Sezonun sakinleşmeye başladığı Ağustos sonu dönemlerde de kiralık villa seçeneklerinden en uygun fiyat dilimleri ile yararlanmak mümkün olabilir. 

2.Hangi tatil yöresi sana daha uygundur?

Villa tatiline karar verdikten sonra hangi bölgede villa kiralaman gerektiğine dair sorunun da cevaplanması gerekir. Eğer arkadaş grubu ile gitmeyi planlıyorsanız, tatil yöresine ortak karar verebilir ve kalabalık etkinliklerin bol olduğu rotalar seçilebilir. Mesela; rafting, paraşüt ile atlama, trekking veya daha farklı doğa sporlarının yapıldığı noktalar seçilebilir. Ayrıca, doğa ile iç içe olmayı hesap edenler için de tatil yöresinin yeşilin ve mavinin buluştuğu bir yer olmasına dikkat edilebilir. 

3.Villa seçimini hemen yap

Tatil yöresine de karar verildikten sonra o bölgede yer alan villa seçeneklerini değerlendirmeye koyulmak gerekir. Arkadaş grupları ile planlanan tatiller için en uygun villa modelleri, büyük ve geniş olanlardır. 6-8 kişilik lüks villalarda, geniş odalar ve yaşam alanlarına sahip şekilde eğlenceli bir tatil geçirilebilir. Ailecek gidilecek villa tatillerinde ise, havuzu dışarıdan görülmeyen ve muhafazakar villa konseptine sahip konaklama seçenekleri tercih edilebilir. 

Bu üç adımı tamamladıktan sonra tatil yöresindeki gezilecek yerlerin listesini çıkarabilir, tatil süresi boyunca yapılacak etkinlikler, geziler, turlar ve yeni deneyimleri günbegün yaşamak için planını hazırlayabilirsin.


SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!