Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Yeni Nesil Tatil Trendi

Balayı villaları artık günümüzün popüler olan ve giderek yayılan tatil türlerinden biridir. Her geçen yıl farklı estetik mimarilerde karşımıza çıkan villalar, otellerin yerini almaya başladı bile. Kişiye özel tahsis edilmesi ve geniş bir alanda kalabalık ailelere hitap etmesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Yorucu ve stresli geçen iş hayatının ardından kendinize zaman ayırabilir ve yorgunluğunuzu kısa sürede atabilirsiniz. Doğayla baş başa olan villalar, temiz havası ve yeşil görüntüsüyle herkesi cezp ediyor.

Her şey dahil paketleri ile rüyalarınızı süsleyen tatil yapmak artık çok kolay. İster lüks isterseniz mütevazı, nasıl bir villa istiyorsanız hepsi sizi bekliyor. Bembeyaz kum sahillerden masmavi denize kadar keşfedilecek birçok yer var. Sayısız ruh halini size sunacak muhafazakar villalar da aynı anda mutlu, neşeli, eğlenceli ve huzurlu olabilirsiniz. Ayrıca şelaleler, mağaralar ve turistik alanlarla tatilinizi renklendirebilirsiniz. Kaliteli bir gezinin temeli olarak hediyelik eşya dükkanlarına ve yöresel restoranları da unutmamak gerekiyor. İster denizden yukarı da isterseniz de denize sıfır kiralama yaparak, hızlıca maceraya atılabilirsiniz.

Sayısız Eğlenceli Aktivite 

Birçok şirket popüler tatil destinasyonlarında aktif olarak aktiviteler sunmaktadır. Bunlardan birkaçı; tekne turu, yamaç paraşütü ve sörftür. Eğer kiralık villa seçenekleri arasından adalara yakın olan mekanları tercih ederseniz, tekne turlarıyla ada gezilerine katılabilirsiniz. Ya da sakin bir tatil yapmak istiyorsanız çevresi kapalı korunaklı villaları tercih edebilirsiniz. Havuzlu, bahçeli ve terasıyla sizi özel hissettirerek hizmete açılan evlerin hepsi yüzde yüz müşteri memnuniyeti sunuyor.

Kitap okumaktan hoşlanan biriyseniz camlı terasları tercih ederek, geceleri yıldızlara karşı okuma yapabilirsiniz. Ya da bahçenizde sevdiklerinizle her sabah kahvaltı yaparak, beraber barbeküye katılabilirsiniz. Denizin kokusunu içinize çekerek, temiz oksijenle zihninizi canlandırabilirsiniz. Spor yapmayı seviyorsanız spor salonuna sahip olan lüks villalarda antrenmanlarınıza devam edebilirsiniz. Balayı villaları ise yeni evlenmiş çiftler için tahsis edilen romantik yerlerdir. Eşinize sürpriz yapmak istiyorsanız sinema salonlu, jakuzili, saunalı mekanları tercih edebilirsinizi. Kalacağınız gün sayısı, villanın merkeze olan uzaklığı, oda sayısı ve diğer lüks seçenekleri göz önünde bulundurarak, bütçenize uygun bir villa kiralama yapabilirsiniz. Fiyatlar ve evler hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!