Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Yeni Trend: Villada Balayı Tatili

Evlilik sürecinin öncesinde yaşanan tatlı telaş ve bunun yarattığı stres evlilik günüyle yerini daimi bir mutluluk ve neşeye bırakır. Bu süreçte oldukça fazla yorulan çiftlerin hem dinlenmeleri hem de baş başa ilk günlerini geçirmeleri açısından balayı tatilinin önemi büyüktür. Bu aşamada çiftlerin karar vermesi gereken en zor hususlardan biri, balayı tatilinin nerede yapılacağına yöneliktir. Çok fazla düşünmeden yapılan tercihler sonrasında balayı tatilinden beklenilen avantajlara sahip olmak mümkün olmaz. Çünkü otel ve benzeri noktalardaki balayı tatillerinde çiftlerin odalarında kapalı kalmaları gibi bir durum ortaya çıkar.

Balayı villaları ile huzurlu bir tatil

Balayı otellerindeki imkanlardan daha geniş avantajlara sahip olan balayı villası, özel havuzları ve geniş alanları ile çiftlere büyük bir mutluluk sunar. Terası, güneşlenme yerleri, sinema ve etkinlik salonları ile geniş imkanlara sahip villa konseptli balayı tatili son dönemin en çok tercih edilen balayı seçenekleri arasında yer alır. Türkiye’nin en iyi tatil beldelerinde yer alan balayı villaları, deniz manzaralı konumları ve doğa içerisinde yer almaları itibari ile egzotik bir mekan yaratır.

Balayı villasında huzurlu dakikalar geçirilirken değişik ışıklandırma konseptleri ile romantik bir akşam yemeği ve sonrasında da sinema keyfi yaşanılabilir. Çiftlerin yaşam tarzlarına uygun villa seçenekleri ile hayal ettikleri balayı sürecini yaşamaları mümkündür. Muhafazakar değerlere sahip evliler için dışarıdan görülmesi mümkün olmayan havuzda eğlenceli dakikalar yaşanabilir. Ekonomik balayı villaları, doğa içerisindeki konumları ile çiftlerin mutluluklarına değer ve zenginlik kazandırır.

Balayı villa kiralamak ne kadar?

Balayı konseptine sahip villaların fiyatı villa tasarım ve modeline göre değişkenlik arz eder. Bununla beraber, balayının yapılmak istediği tarih aralığı da fiyatları etkiler. Tatil sezonuna denk gelen balayılar, sezon dışında tercih edilen balayına göre yüksek olabilir. Her bütçeye uygun villa kiralama bedelleri ile eşsiz ve unutulmaz bir balayı tatilini villada geçirmek mümkündür. Bunun için hemen hareket edin!

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!