Son gezilenler
Son gezilenler boş...

Yeni ve Modern Villalar

Tatil sektörünün giderek gelişmesiyle birlikte otellerin yerini yavaş yavaş villalar almaya başladı. Her insanın tatil ihtiyacına cevap veren villalar, sayısız imkânlarıyla yüzleri güldürmeyi başarıyor. Huzuru ve dinginliği bir arada sunan korunaklı villalar ise muhafazakâr yapıdaki insanların sıklıkla tercih ettiği çeşitlerden. İster kalabalık arkadaşlar ister yeni evli çiftler isterseniz de ailenizle gözlerden uzak bir tatil yapmak çok kolay.

Deniz manzarası, dağ manzarası, denize sıfır ve orman manzarasıyla her zevke uyan bir villa bulabilirsiniz. Özel tasarlanmış havuzlarda yüzerek tatlı suyun tadını çıkarabilir veya denize inerek tuzlu suda enerjinizi yenileyebilirsiniz. Türkiye’nin en güzel bölgelerinde sayısız renk ve mimari özellikleriyle mükemmel villalarda tatil yapabilirsiniz. Şehrin yoğun temposundan ve gürültüden uzak, kimyasalların neden olduğu hava kirliliğinden yoksun tatil, aileniz ve çocuklarınız için çok iyi gelecek.

Yalnızca Size Özel!

Kimselerin rahatsız etmediği, ortak kullanım alanlarının olmadığı şık villalarda tatil yapmak, özel olduğunuzu hissettiriyor. Rüyalarınızı süsleyen, yenilikçi bakış açısıyla inşa edilmiş her ev modeli, doğal güzellikleri en güzel şekilde yansıtıyor. Kimselere bağlı kalmadan kuralları kendiniz belirleyerek her şeyi yapabilirsiniz. Ev imkânlarının yanı sıra yörenin sahip olduğu çeşitli aktivitelere katılarak, tatilinizi zenginleştirebilirsinizi. Yamaç paraşütü, tekne turu, trekking, sörf ve dalış gibi çeşitli etkinliklerle her anı doyasıya yaşamak çok kolay.

Mahremiyetinize saygı duyan her muhafazakar villalar ise kendi evinizin konforunu size yaşatıyor. Doğasıyla büyüleyen, imkânlarıyla şaşırtan bu yapılar, vücudunuzun yenilenmesini ve yeni güne daha enerjik başlamanızı sağlıyor. Zengin alternatiflere sahip olan villalar, iç dekorasyondan dış dekorasyona kadar özgün detaylara sahiptir. Bu nedenle dört dörtlük bir villa için daha erken araştırmaya koyulmalısınız.

Özel Havuzlu Ekonomik Villalar

 Korunaklı villalar da kendine ait havuz, bahçe ve teras bulunmaktadır. Saatlerce yüzebilir ve size özel şezlonglarda güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Terasınızda ise gün doğumunu izleyerek, iştahlı kahvaltıları hazırlayabilirsiniz. Villalar, her bütçeye seslenen fiyatlarıyla tatil yapmanın yeni adresi olmayı başarıyor. Ayrıca bazılarında bulunan jakuzi, sauna ve hamam özelliği vücudunuzun yıl boyunca biriken stresini ve yorgunluğunu atmasını sağlıyor. Hem kendinize hem de ailenize bir yenilik fırsatı sunarak, unutmayacağınız anılar yaşatabilirsiniz. Kalacağınız gün sayısı, oda sayısı ve villa konumunu göz önünde bulundurarak en ekonomik villayı, web sitemiz üzerinden detaylıca inceleyebilirsiniz. Böylelikle bütçenize uygun bir villa bulabilirsiniz.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Yazlıkcım olarak, 2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, ilk günden bu güne, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ediyoruz. Bu dönemde siz değerli misafirlerimizin Korona virüs salgınından uzak izole bir tatil keyfi yaşamasını sağlamak için çalışanlarımızın ve villalarımızın güvenliğini, sağlığını en üst düzeyde koruyacak gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

YAZLIKCIM İLE YAPACAĞINIZ TATİLİNİZDE NEREDEYSE EVİNİZDE OLDUĞUNUZ KADAR RAHAT HİSSETMENİZİ SAĞLAYABİLECEK ŞEYLERDEN BAZILARI…

Yazlıkcım olarak, Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkili mercileri dikkatle takip ederek tatilden beklentilerinizi tam anlamıyla 100’de 100 memnuniyet misyonumuzla karşılayamaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
YAZLIKCIM-BEGONVİL GRUP EMLAK TUR. TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ

Bizi Takip Et!